Förlåt!

Förlåt kära bloggläsare! förlåt för att jag har varit borta från skrivandet i två veckor och tre dagar nu. Det är helt oacceptabelt och vill därför berätta varför jag har vart borta så pass länge. Det är så här att det har hänt något, jag har genomgått en mycket avancerad operation av mina läppar och näsa. tidigare så kunde jag bara öppna de ca 2 centimeter men har nu gjort så att jag skulle ha fått ett bredare leende. ni kanske har läst om det i tidningen... där står det iaf om operationen som inte riktigt gick som den skulle. känns lite konstigt att ha blivit en mega kändis över en dag på grund av att en doktor gjort ett så stort fel. nu har jag iaf stämt doktorn och såpan är inte över än.

Bullen -ska den in i munnen eller magen?



Mycket fritid idag därför en massa uppdatering, eller gentligen ingen fritid och massa läxor men aja, man har en dator i skolan så har man. Det där med ipod hörlurarna gick vägen , alla var fett impade och kanske kommer de ut på marknaden snart, ni ska se alla kommer avguda mig snart! ;) jag vet att DU också vill ha en eller hur ? kanske har vi en tävling med ett väldigt fint pris!

Nu till kanon eller kalkon? Alltså jag tycker kampen är rätt jämn men jag tycker Bones bruttan är snäppet vassare Eva Longoria ser lite ut som om hon antingen har en bulle i ugnen eller stoppat allt för många i munnen... Vad tycker ni?

inte ens tight...



Ett svårt val; eh nej! Alltså det här är ett stort exempel på hur en het tjej kan bära upp kläder som entant absolut inte kan, han har verkligen tantifierat den här klänningen och jag skulle säga att hon är en stor kalkon! Alla måste hålla med mig!!! hedersmord annars ;)


End of paradise

Nu är det avgjort. Paradise Hotel är slut och ryktet om att Jackie skulle stå som vinnare är bekräftat. Hon och Patrik åkte hem 250 000 kronor rikare. Jag tycker dom var värdiga vinnare, helt rätt! Slutet gott allting gott. Adjö mitt favoritprogram!
 <3


Jag är så smart!

hej snyggingar! Jag är en människa med en massa idéer hela tiden, så nu har mina ipod hörlurar trasslat in sig för sista gången! Jag håller på och designar en ipod med en liten spole som hörlurarna snurrar in sig när man lägger ned de i väskan, och den ska vara feeeeeeeeeeeet snygg också. Typ som man hade för liftkort förr i tiden men nu för hörlurar. Serdu jag är både smart och fashion! 

Vad tror ni är det någt andra skulle vilja ha? Irriterar ni er på trassliga hörlurar?


Elle galan

 

Jag kollade igenom bilderna från ellegalan. Här är mina värsta vs. bästa klädda. Borde inte Frida Fahrman som den modeguru hon är ha lärt sig att klä sig efter sin kropp... Elsa Billgren däremot är en riktig sockertopp i sin blåa klänning. Jag gillar. KANON!

RSS 2.0