En halvbritney eller?

 Tog ju upp förut om Britneys avrakade huvud och så, och det blev en hiss. Men vad tycker ni om detta då? Snyggt eller fult? Hiss eller diss?




Hot or not: Hoodie

Vem bar den bäst - Kim eller LiLo?

Kim Kardashian eller Lindsay Lohan? jag är inte ett stort hoodies på röda mattan men inte heller svarta ankelboots till partyblåsa och bara ben. jag skulle säga att det står 1-1 i den matchen, vad tycke ni? kanon eller kalkon?


Kanon eller kalkon?



Vad söger ni hiss eller diss? hit eller miss? Framför allt kanon eller kalkon?
Vem bar den gina tricot inspirerade klänning bäst då, tja de använde ju sina tillgångar rätt lika, båda lika uppushade bröst och fräscha brännor... Jag röstar på... trummvirvel CHRISTINA AUGILERA! för hennes hollywood lockar satte pricken över hennes jättetits!

CIMON!

Här kommer ett nytt paradise hotel-inlägg. Igår var det nämligen dags igen att se någon av dem i kändisvimlet. Den här gången var Cimon på tur. Sjukt snygg kille, eller var tycker ni? Hans röst är ju grym. Mums. Han hade en fårskinnspälsjacka på sig, moderiktigt gjort. Varmt? Ja. Snyggt? Nej. Fy för päls!

Här har ni den på en dock lite mörk bild. Skulle ni kunna ha fårskinnpäls?

 

Sist ut av dagens gäst krönikörer är Caroline: Sweet summer

Hej kanonbloggen! Jag är bara här för att gästblogga lite inför en uppgift i skolan. Vi ska skriva om vad som ger oss energi och jag känner mig bara helt utpumpad nu på vinter när man inte får någon sol. Så fort jag kan ska jag flytta ifrån det här skitlandet till värmen och solen som finns året runt. Herregud.

På somarn känner jag mig levande och snygg men nu på vinter är man ju bara ful. Dessutom blir man ju såå avundsjuk nu när alla kommer hem ifrån thailand nu efter lovet och alla är skitsnygga, man vill ju bara ha! Men smart som jag är ligger jag ju i solariet och använder brun-utan-sol från Dove. Den kan jag verkligen rekomendera så himla superbra, man får en stegvis bränna och blir inte fläckig. Särskilt dyr är den inte heller runt 70 kronor tror jag den kostar. Lycka till nu alla läsare så ni också får lite energi ;) puss och kram sötnosar!



 



min vän Carins text: Förebilder typ...

Alltså nu när vi ändå är inne på förebilder så bygger jag väl vidare på de... Jo alltså det snackas ju mycket omförebilder i media och att kändisar utstrålar fel sorts förebilder i och med knark, utseendefixering och status. Typ kissie? Jag har ingen tydlig förebild som jag apar efter utan jag försöker vara som en bättre blandning av det bästa bland mina närmaste. Det är ju alltid så att ens vänner har något man själv kankse vill ha, kanske en egenskap eller ett klädesplagg. det är ju alltid en utmaning att bli som sina förebilder såklart, men den energi man får när man känner sig nöjd är nästan lika bra som sockertoppen man får efter att ha käkat 1 kg godis ;) Jag själv längtar mest och blir gladast av HELG! När skolveckan är slut och man vet att det är 2,5 dagar ledigt! Me likey. men jag känner att ju jobbigare vecka desto skönare helg, så lite utmaninghar på veckorna kan vara bra... men bara för jag sagt allt det här behöver jag inte kvävas i plugg, TACK!!!

xoxo XXXXX


josefin: framtiden kallar

Tjena alla läsare! Ska skriva ett litet gästinlägg på den här bloggen. Dock vet jag inte riktig vad jag ska skriva, men kan säga att jag har på den senaste tiden tänkt mkt på mig själv. T.ex häromdan när jag satt på bussen så kom en kille i ungefär 20-års åldern. Finnig, fett hår och såg ut som en typisk nörd. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Stackarn, hans liv kunde inte blivit som han velat! Då undrade jag om mitt liv är som jag vill att det ska vara? Min största förebild är Michael Jackson och det är så jag vill vara. Jag vet att jag inte kan dansa precis som honom, men jag strävar efter att det ska bli så. Men självklart vill jag inte vara exakt så, vill ändå ha lite egna moves som gör mig ännu mer speciell och som är lite mer jag.

Aja hur som hellst så läängtar jag sjuukt mkt efter helg, tänk om vi inte skulle få ha helg, om varje dag var vardagar, hade aldrig orkat. När skulle man få festa liksom?? Snacka om tråkigt liv! Men fattan vad med fett om alla dagar hade varit helg, då hade man sluppit söndagspaniken! Och så hade man kunnat festa typ varje dag =D Men det är klart, då hade man kanske tröttnat på det efter tup ngn månad, men fatta ändå vad kul!


nu kommer de

nu kommer som sagt några av mina vänners texter om energi och drivkraft att publiceras här på bloggen och först ut är min vän Josefin. läs och njut

jag och ännu fler av mina vänner :D

Ni kanske tycker att jag är en bitter och konstig människa som struttar runt på muséer hela dagarna och hatar allt som är mainstream och det skulle nog vara en bra sammanfattning på det jag står för. Okej, det kanske inte alltid är okej att inte ha kläder(även om alla andra alltid har det) när man typ går på stan men varför får man inte vara som man själv vill? om jag vill pierca ollonet på mig själv får jag väl göra det, ingen anna ska säga till mig att jag inte får det! Folk kan ha idoler och mål som de strävar mot och säger alltid att man inte kommer någonstans utan dem. Jag kan hålla med om att det var bra med mål i skolan då man var tvungen att göra de saker som sades för annars skulle man inte komma nån vart där heller, men livet är inte som skolan. Man har inte någon som säger till en vad man skall göra och om du har det, gör dig av med denna onda själ så skall du se att du kommer att känna dig friare och är det inte lite det som livet går ut på? Att vara fri?! Det som ger mig energi och drivkraft är inte någon som säger till mig vad jag skall göra utan jag ger mig själv energi genom det valet jag har gjort. Valet att vara fri och inte bli tyngd av någon, den känslan är obeskrivlig och jag har endast mig själv som idol då jag själv kommit på denna teori!! Eftersom inte alla tänker som jag har jag tagit hjälp av ytterligare några av mina kompisar som har andra åsikter och tankar. det kanske blir lite för enformmigt när ni bara läser mina tradiga texter dagarna i enda ;) puss //kanon 

Tjenaaaaaaaaa!!!!!!

What´s up?! Själv är man jääääävligt bakis från igår. På en söndag, tänker ni? Whatever, säger jag. Här håller man igång 24/7. Ashäftigt!

Med hålla igång menar jag naturligtvis ett evigt festande. Ni som trodde jag sysslade med idrott kan ju tänka om ordentligt, om man säger så. Idrott kan vara det mest idiotiska som människan någonsin sysslat med, ever!!! Jag menar, hur roligt kan det vara att springa runt och jaga en jävla fotboll hela tiden. Det enda man får ut av det är skrapsår på knäna. Och vem vill ha det när man ligger på playan liksom?!

Några i min gamla klass spelar hockey och handboll. Smart?! Inte speciellt, va! Hockeygrabbarna går typ in i en ishall och svettas när det fortfarande är sommar. Hur kul kan de vara, liksom? De som spelar handboll är om möjligt ännu dummare. De har något konstigt jäkla klister, som gör golvet klibbigt och förstör våra skor när vi andra ska öva på våra dancemoves till dansgolvet. Inte som fysisk träning då naturligtvis! Sedan ska man ju inte tala om deras målvakter. "Hej, jag ställer mej gärna i målet och får 5 kilo handboll rätt i ansiktet och anser mig ändå vara normal."

Aja, das war alles för idag. See yaa laater!!!             

Peter af Nilsson (ja, jag är greve och det är min tillflyktsort på bilden)

P.S
hittade några riktigt wierda bloggar. kolla in dem och få ett gott skratt!
http://maddeklenis.blogg.se/, http://madefamousby.blogg.se

Gäst krönika...

Om några minuter kommer en av mina kära vänner Peter af Nilsson att gästblogga här på Kanon och kalkon! Var lugna han kommer inte att hålla igen! Detta är den första i raden av gästkrönikor från mina goda vänner och de kommer att handla om allt mellan himmel och jord.
Håll till godo // Kanon

moderna muséet igen....

Ja, då var man här igen! moderna-fuckin-muséet två gånger på fyra dagar, slå det om ni kan! ;) Glömde min basker där i tisdags och passade därför på att se lite av den konst jag missade förra gången då jag bara var på Dalí utställningen. Det var allt från kantiga Picasso tavlor i kubistisk stil till expressionistiska verk av Edvard Munch. En av de allra snyggaste installationerna var en vit pissoar, det var bland det fräckste jag någonsin sett. Hur kommer man på en sådan sak, det är bland det mest briljanta jag stött på i mitt XX åriga liv!

 

En annan sak jag kom att tänka på medan jag var där är att dessa chupachups klubborna är riktigt goda men skulle det inte vara gott o man hade lite mer naturliga smaker? Vad sägs om gurka, morot eller varför inte köttbullesmak?! Jag skulle i alla fall köpa dem. Vad tycker ni? Även om jag inte ändra min smak på grund av er, men det fattade ni nog. :D

 


Tunnelbanedörrar krossar tv-kändis

Häromdagen var jag ute i kollektivtrafiken och vem träffar jag om inte Paradise Hotel-Stefan! Killen gick och bar på hundra kassar och gick med bestämda steg mot tunnelbanan. Väl framme så håller dörrarna på att gå igen så Stefan slänger in en fot för att dörrarna ska gå upp igen men det gör dem inte. Utan de fastnar med en lucka på drygt en halvmeter. efter viss tvekan sätter Stefan ändå fart för att gå igenom dörrarna och så klart så går dörrarna igen precis då och Stefan kläms! Haha. Det bästa av allt är att detta inte händer bara en gång, utan TVÅ gånger!! Rätt åt honom som drog över två tjejer i Paradise Hotel under samma timme! Äcklig kille...


snygga frisyrer igen...

här har vi ett föredömme!! tjejer ska vara rakade och då menar jag inte mellan benen!! det är så skönt att hon kan vara sig själv och inte falla för hollywood looken!! undrar dock hur många som vågade följa hennes vågade look för jag lovar att det finns många där ute som skulle vilja det, erkänn bara. fatta vad skönt att smeka handen över ett rakat kvinno huvud! öven om jag nu inte faller för det könet, eller gör jag?!  

Paradise hotel

Kanske det mest omdiskuterade programmet just nu.. PARADISE HOTEL! Galet skönt att Cimon och Greta spelade ut Rami, haha såg ni hur nöjd han var? Men gud vad skönt att Francesca är tillbaka! Jag älskar henne hon är ju såååå snygg. Garanterat hon som ska vinna! Kolla bara på hennes snygga tatueringar, grr...


Tara Reid vs. Kattkvinnan

vs.

Har en känsla av att tara Reid som är de plastikoperarades prinsessa, men dock har kattkvinnan paktiskt kronan som drottning. Vi hade nämligen en uppgit i skolan idag att rita ett självporträtt men om 40 år, jag ritade i alla fall inte som någon av dessa... SKULLE NI PLASTIKOPERERA ER?

Småstadsfrillan



Vad tycker ni om modet med den nya småstadsfrillan? den har förflyttat sig från underhåret till luggen, USCH.


Mer Lady Gaga



Någon lagt märke till den här videon innan apropå vårt förra inlägg om Lady Gaga? SJÄÄÄLVKLART har vi det. Lyssna på hennes rysk svenska dialekt och NJUT! snygg alexander i alla fall

Lilla vännen...



När jag var på muséet hörde jag guiden till skolklassen prata om kändisar och jag kom direkt att tänka på Lady Gaga hon är ju inte det minsta känd för sina låtar utan bara för hennes kläder. Okej, spets har väl vart inne ett tag nu men tjejen, du behöver inte överdriva! Vadå, är mumie kungen en trend nu eller? Eminem verkar ju inte vilja sätta på sig det där iaf... Tror annars att han skulle passa bättre i röd spets. 

.

så här tycker jag om er!!
så här tycker jag om er på moderna muséet igår!

sverige och moderna muséet är fullt med idioter!

Igår hade jag tänkt att gå till´moderna muséet för att se den där utställningen med Dalí. jag finner han väldigt fascinerande och jag tror nog att jag kan bli lika stor som honom en dag. Jag fick ju faktiskt MVG i bild! så svårt kan det väl inte vara... En annan sak jag kom på när jag var på muséet var att det finns väldigt många idioter i vårt(mitt) avlånga land. lyssna på det här till exempel: en hel jävla skolklass kommer in i salen där jag går omkring och kollar på tavlor, sen ska de sätta sig på sånna där fjantiga senilstolar precis framför en själv när man står och kollar på en tavla. iof hade jag lika gärna kunnat måla den själv men de ska fan inte tro att de äger stället bara för att de har en guide med sig!

Välkomna!

Nu drar vi igång alla tjejer och (tjejiga) killar!  
Vårterminen har börjat, alla är tillbaka och är sugna på fler skandaler. alla har fått stickade tröjor i julklapp, gått till frisören och trimmat frillan. Det ryktas även om att en och annan har legat i solariet...  Vänta bara, ni kommer få höra allt om alla som är värda att höra någonting om!


RSS 2.0